onkruidbestrijding

Nieuw bij Jan Schilder: Thermische onkruidbestrijding, oftewel onkruid doden met heet water, is gebaseerd op het overbrengen van energie op de plant.  Oppervlaktewater is een van de beste energiedragers en is in de natuur vrij voorhanden. Bijkomend voordeel is dat het water door de zwaartekracht naar beneden stroomt en dus het plantje en de wortels goed kan bereiken. Een andere energiedrager is lucht. Warme lucht stijgt van nature omhoog, waardoor bij onkruidbestrijding met hete lucht een aanzienlijk deel van de energie de plant niet bereikt. Daarnaast is lucht één van de slechtste energiedragers in de natuur.

Daarom maakt onze methode gebruik van de positieve eigenschappen van water (géén stoom, dit stijgt immers ook op). In combinatie met de sensortechniek resulteert dit in een zeer energiezuinige onkruidbestrijdingsmethode. Door de grote energieoverdracht van heet water volstaat een lage behandelfrequentie.

Vraag vrijblijvend naar onze aantrekkelijk introductietarief! We zijn pas begonnen. Klik hier voor een eerste fotovoorbeeld.
Meer informatie vindt u op www.onkruidvrijzondergif.nl

onkruid2015