Skip to main content

Over mij

Ik ben Jan Schilder...

en sinds 1 september 1998 heb ik mijn eigen bedrijf Jan Schilder Multiservice. Inmiddels bestaat Jan Schilder Multiservice alweer 20 jaar.jandeonkruidman

Na me eerst te hebben verhuurd in de agrarische sector ben ik me gaan specialiseren in bestrating. Na een opleiding te hebben gevolgd voor stratenmaker ben ik sinds 2006 gediplomeerd. Het aanleggen van bestrating heb ik altijd met veel passie gedaan en er zijn daarom ook een heleboel mooie tuinen uit ontstaan. Inmiddels ben ik 48 jaar en moet ik nog tot mijn 67e werken. Dat is geen probleem maar tot mijn 67e bestraten gaat niet lukken. Daarom heb ik besloten het bestraten op een laag pitje te zetten. Voor vaste klanten kunnen wij eventueel een uitzondering maken mits het past in de agenda.

Ik wil me gaan specialiseren in het bestrijden van onkruid waarvoor ik een hele mooie machine heb aangeschaft. Deze machine heeft talloze mogelijkheden onder andere: onkruidbestrijden op verhardingen, reinigingen van speeltoestellen, muren en huizen.

U wilt een schoon straatje, u wilt geen gif gebruiken? Dan bent u aan het juiste adres! Wij kunnen uw onkruid, mos en algen op een milieuvriendelijke manier verwijderen d.m.v. heet water.

Heeft u interesse dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en kijken wij samen met de mogelijkheden zijn.
De werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren zijn de volgende: onkruidbestrijding met heetwatermachine, zetten van een schutting, grondwerk,graafwerkzaamheden met minigraver en het aanleggen van riolering.
 
Met vriendelijke groet,

JanSchilderHandtek