Over mij

Ik ben Jan Schilder...

en sinds 1 september 1998 heb ik mijn eigen bedrijf Jan Schilder Multiservice. Inmiddels bestaat Jan Schilder Multiservice alweer 20 jaar.jandeonkruidman

Na me eerst te hebben verhuurd in de agrarische sector ben ik me gaan specialiseren in bestrating. Na een opleiding te hebben gevolgd voor stratenmaker ben ik sinds 2006 gediplomeerd. Het aanleggen van bestrating heb ik altijd met veel passie gedaan en er zijn daarom ook een heleboel mooie tuinen uit ontstaan. Inmiddels ben ik 48 jaar en moet ik nog tot mijn 67e werken. Dat is geen probleem maar tot mijn 67e bestraten gaat niet lukken. Daarom heb ik besloten het bestraten op een laag pitje te zetten. Voor vaste klanten kunnen wij eventueel een uitzondering maken mits het past in de agenda.

Ik wil me gaan specialiseren in het bestrijden van onkruid waarvoor ik een hele mooie machine heb aangeschaft. Deze machine heeft talloze mogelijkheden onder andere: onkruidbestrijden op verhardingen, reinigingen van speeltoestellen, muren en huizen.

U wilt een schoon straatje, u wilt geen gif gebruiken? Dan bent u aan het juiste adres! Wij kunnen uw onkruid, mos en algen op een milieuvriendelijke manier verwijderen d.m.v. heet water.

Heeft u interesse dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen en kijken wij samen met de mogelijkheden zijn.
De werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren zijn de volgende: onkruidbestrijding met heetwatermachine, zetten van een schutting, grondwerk,graafwerkzaamheden met minigraver en het aanleggen van riolering.
 
Met vriendelijke groet,

JanSchilderHandtek

Wij reinigen uw speeltoestellen en alle andere buitenmeubelen van uw gemeente!

Alle groene aanslag weg met heet water!

Dit alles op een duurzame, veilige en milieuvriendelijke manier door middel van heet water (stoom) zonder reinigingsmiddelen. Veilig voor mens, dier en uw omgeving.

Jan Schilder Multiservice
  • Onkruidbestrijding
  • Groene aanslag verwijderen
  • Speeltoestel keuring
  • Speeltoestel reiniging
  • Straatreiniging met veegmachine

Onkruidbestrijding met heet water en...


Reinigen met water zonder zeep en schadelijke stoffen. Uw buitenmeubelen weer als nieuw. Groene aanslag verwijderen. Gespecialiseerd in het reinigen van gemeente speeltoestellen. (Binnenkort ook voor het keuren van alles in de speeltuin.)

Onkruid & groene aanslag verwijderen

Wij verwijderen ook door middel heet water uw onkruid tussen de tegels, volkomen milieuvriendelijk en veilig. Tevens reinigen wij (gemeentelijk) buitenmeubilair en speelplaatsen met heet water. Bel ons voor een afspraak!

Gecertificeerd voor het keuren van uw (gemeentelijke) speeltoestellen

U kunt bij Jan Schilder ook terecht voor het keuren en inspecteren van uw speeltoestellen en speelgelegenheden. Een veilig idee!

Grondige reiniging van (gemeente) speeltoestellen en buiteninventaris

Diverse gemeenten laten Jan Schilder al speeltoestellen, Abri's maar ook verkeersborden reinigen die onder de groene aanslag zitten. Wilt u ook alles netjes en veilig hebben? Bel Jan Schilder!

Veegmachine (met of zonder chauffeur) te huur

Voor het snel en grondig reinigen van uw straat na een evenement of bij periodiek onderhoud. Bel ons nu!

Ons verhaal

In 2017 zijn wij begonnen met duurzame onkruidbestrijding van bestrating. Steeds meer klanten weten ons te vinden. Ook voor het reinigen van buitenmeubelen zoals bijvoorbeeld betonnen tafeltennistafels, houten speeltoestellen en dergelijke.

Wat we doen...

Reiniging en onkruidbestrijding van uw tuintegels straatwerk en buitenmeubelen.

Zonder gebruik van Roundup of andere schadelijke giftige stoffen!

Gewoon met heet water!

Na behandeling meteen veilig voor kinderen!

Onze klanten

Jan Schilder Multiservice
Oude Rijksweg 73, 1756 EL 't Zand
t: (0224) 59 14 01
m: 06-5028 1112
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Etien.nl webdesign Schagen & de kop van Noord-Holland

naar boven